• ΕΦΑΡΜΟΣΜΕΝΗ ΒΙΩΣΙΜΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ
  Είμαστε δεσμευμένοι στην επιχειρηματική ανταγωνιστικότητα με συνέπεια στο περιβάλλον. Η Χαρτοποιία Κομοτηνής έχει επιτύχει χρήση ύδατος στο ελάχιστο των Ευρωπαϊκών Βέλτιστων Διαθέσιμων Τεχνικών, έχει ελαχιστοποιήσει τις εκπομπές αερίων θερμοκηπίου, μειώνει συστηματικά την κατανάλωση ενέργειας και επενδύει σε ΑΠΕ.
 • ΔΙΑΡΚΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗ ΕΞΕΛΙΞΗ
  Με κορμό τη χαρτοποιητική δραστηριότητα η Χαρτοποιία Κομοτηνής επεξεργάζεται και υλοποιεί επιχειρηματικά σχέδια που ενισχύουν τη βιωσιμότητα του ομίλου και δημιουργούν εφαλτήρια ανάπτυξης και βελτίωσης. Η εταιρεία δραστηριοποιείται στον τουριστικό τομέα, τη διαχείριση ακινήτων και την εμπορία βιομάζας.
 • Επιδότηση Τόκων Υφιστάµενων Δανείων ΜΜΕ πληττόµενων από τα µέτρα για την αντιµετώπιση της πανδηµίας COVID-19

Το ΔΠΘ στην Χαρτοποιία Κομοτηνής

Στα πλαίσια της υπογραφής πλαισίου συνεργασίας μεταξύ του ΔΠΘ και του Δικτύου Συνδέσμων Βιομηχανιών-Βιοτεχνιών των 5 νομών, επισκέφτηκαν τη Χαρτοποιία Κομοτηνής καθηγητές και ερευνητές του πανεπιστημίου στα πλαίσια της γνωριμίας εκπροσώπων των σχολών με τις παραγωγικές επιχειρήσεις της Περιφέρειας. Ξεναγήθηκαν στις εγκαταστάσεις όπου τους εξηγήθηκε η παραγωγική διαδικασία του χάρτου από τον διευθυντή παραγωγής Χρ. Παπαγεωργίου και αναφέρθηκαν πιθανοί τομείς συνεργασίας.

Ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας Πάρης Γραβουνιώτης στην παρουσίασή του ανέφερε μεταξύ άλλων. «Είμαστε πλέον 43 ετών και έχουν περάσει εκατοντάδες εργαζόμενοι από την επιχείρηση μας, δεκάδες έχουν συνταξιοδοτηθεί και τώρα εργάζονται τα παιδιά τους μαζί μας. Αυτή είναι και η αδιαπραγμάτευτη αξία της μικρομεσαίας τοπικής επιχειρηματικότητας. Η ανθεκτικότητα λόγω των δεσμών, η αποφασιστικότητα επιβίωσης λόγω ήθους.

Η βιομηχανική ανάπτυξη απαιτεί ένα nexus, έναν κοινό τόπο συνεργιών, εργαλείων και δεξιοτήτων. Σε αυτό τον κόμβο είναι υπέρτατης σημασίας η προσέγγιση που επιχειρείται εκ νέου μεταξύ της ακαδημαϊκής κοινότητας και της μεταποίησης στην Περιφέρεια μας. Την χαιρετίζουμε ανυπόμονα για τα αποτελέσματά της και την στηρίζουμε αμέριστα» είπε.

Το link της δημοσίευσης από την εφημερίδα xronos.gr είναι διαθέσιμο εδώ

 • ELINA Χαρτοποιία Κομοτηνής
 • Τηλέφωνο: 25310 82216/18
 • Φαξ: 25310 82217
 • E-mail: info@komotinipaper.gr
 • 69 100 Κομοτηνή
 • ΒΙ.ΠΕ. Κομοτηνής - ΤΘ 57 (χάρτης)

ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΕΙΤΕ