• ΕΦΑΡΜΟΣΜΕΝΗ ΒΙΩΣΙΜΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ
  Είμαστε δεσμευμένοι στην επιχειρηματική ανταγωνιστικότητα με συνέπεια στο περιβάλλον. Η Χαρτοποιία Κομοτηνής έχει επιτύχει χρήση ύδατος στο ελάχιστο των Ευρωπαϊκών Βέλτιστων Διαθέσιμων Τεχνικών, έχει ελαχιστοποιήσει τις εκπομπές αερίων θερμοκηπίου, μειώνει συστηματικά την κατανάλωση ενέργειας και επενδύει σε ΑΠΕ.
 • ΔΙΑΡΚΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗ ΕΞΕΛΙΞΗ
  Με κορμό τη χαρτοποιητική δραστηριότητα η Χαρτοποιία Κομοτηνής επεξεργάζεται και υλοποιεί επιχειρηματικά σχέδια που ενισχύουν τη βιωσιμότητα του ομίλου και δημιουργούν εφαλτήρια ανάπτυξης και βελτίωσης. Η εταιρεία δραστηριοποιείται στον τουριστικό τομέα, τη διαχείριση ακινήτων και την εμπορία βιομάζας.
 • ΕΞΑΓΩΓΙΚΟΣ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΣ
  Με επίκεντρο τη Θράκη η Χαρτοποιία Κομοτηνής εξάγει και δραστηριοποιείται με δικό της ανθρώπινο δυναμικό και εγκαταστάσεις σε όλη τη ΝΑ Ευρώπη. Έως και 50% του τζίρου της έχει εξωστρεφή χαρακτήρα συνεισφέροντας θετικά στο εμπορικό ισοζύγιο της χώρας εξασφαλίζοντας την απασχόληση.

Spring School on Circular Bioeconomy

Ο δ.σ. της εταιρείας μας Πάρης Γραβουνιώτης συμμετέχει ως προσκεκλημένος ομιλητής εκπρόσωπος του ελληνικού Μμ μεταποιητικού κλάδου στο σεμινάριο του Κέντρου Βιώσιμης και Κυκλικής Βιοοικονομίας του Πανεπιστημίου του Αιγαίου. Το Spring School on Circular Bioeconomy (Εαρινό Εργαστήριο Κυκλικής Οικονομίας) θα πραγματοποιηθεί στις 27-29 Μαρτίου.

Η Συμμετοχή είναι δωρεάν, η εκδήλωση είναι υβριδική (διαδικτυακά και με φυσικλή παρουσία). Για εγγραφή και περισσότερες πληροφορίες δείτε τον παρακάτω σύνδεσμο:
https://hei-prometheus.eu/spring-school-on-circular-bioeconomy-organised...

Our CEO Dr. Paras Gravouniotis will be a guest speaker representing SME Greek manufacturing at the Spring School on Circular Bioeconomy organised by the Center for Sustainable and Circular Bioeconomy of the University of the Aegean in Mytilene, Greece. It will take place between March 27-29.

Participation is free. It is a hybrid online and in-person event. To enroll and find out more, visit:
https://hei-prometheus.eu/spring-school-on-circular-bioeconomy-organised...

 • ELINA Χαρτοποιία Κομοτηνής
 • Τηλέφωνο: 25310 82216/18
 • Φαξ: 25310 82217
 • E-mail: info@komotinipaper.gr
 • 69 100 Κομοτηνή
 • ΒΙ.ΠΕ. Κομοτηνής - ΤΘ 57 (χάρτης)

ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΕΙΤΕ