• ΕΦΑΡΜΟΣΜΕΝΗ ΒΙΩΣΙΜΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ
  Είμαστε δεσμευμένοι στην επιχειρηματική ανταγωνιστικότητα με συνέπεια στο περιβάλλον. Η Χαρτοποιία Κομοτηνής έχει επιτύχει χρήση ύδατος στο ελάχιστο των Ευρωπαϊκών Βέλτιστων Διαθέσιμων Τεχνικών, έχει ελαχιστοποιήσει τις εκπομπές αερίων θερμοκηπίου, μειώνει συστηματικά την κατανάλωση ενέργειας και επενδύει σε ΑΠΕ.
 • ΔΙΑΡΚΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗ ΕΞΕΛΙΞΗ
  Με κορμό τη χαρτοποιητική δραστηριότητα η Χαρτοποιία Κομοτηνής επεξεργάζεται και υλοποιεί επιχειρηματικά σχέδια που ενισχύουν τη βιωσιμότητα του ομίλου και δημιουργούν εφαλτήρια ανάπτυξης και βελτίωσης. Η εταιρεία δραστηριοποιείται στον τουριστικό τομέα, τη διαχείριση ακινήτων και την εμπορία βιομάζας.
 • ΕΞΑΓΩΓΙΚΟΣ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΣ
  Με επίκεντρο τη Θράκη η Χαρτοποιία Κομοτηνής εξάγει και δραστηριοποιείται με δικό της ανθρώπινο δυναμικό και εγκαταστάσεις σε όλη τη ΝΑ Ευρώπη. Έως και 50% του τζίρου της έχει εξωστρεφή χαρακτήρα συνεισφέροντας θετικά στο εμπορικό ισοζύγιο της χώρας εξασφαλίζοντας την απασχόληση.

Νέα

Ο δ.σ. της εταιρείας μας Πάρης Γραβουνιώτης συμμετέχει ως προσκεκλημένος ομιλητής εκπρόσωπος του ελληνικού Μμ μεταποιητικού κλάδου στο σεμινάριο του Κέντρου Βιώσιμης και Κυκλικής Βιοοικονομίας του Πανεπιστημίου του Αιγαίου. Το Spring School on Circular Bioeconomy (Εαρινό Εργαστήριο Κυκλικής...

Διαβάστε Περισσότερα

Η Χαρτοποιία Κομοτηνής στηρίζει έμπρακτα κάθε πρωτοβουλία ανάπτυξης της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης, τη μεθοδική επίλυση χρόνιων θεμάτων υποδομών αλλά και την ανάδειξη της δυναμικότητας των επιχειρήσεων της.

Πληροφορίες ...

Διαβάστε Περισσότερα

Ευχαριστήρια επιστολή του Πολιτιστικού Συλλόγου Ποντίων Θρυλορίου για την οικονομική στήριξη του από την Χαρτοποιια Κομοτηνής ΑΒΕΕ με σκοπό την διοργάνωση των πολιστικών εκδηλώσεων για το εορτασμό του εξωκλεισίου "Αγία Μαρίνα".

Διαβάστε Περισσότερα

Στα πλαίσια της υπογραφής πλαισίου συνεργασίας μεταξύ του ΔΠΘ και του Δικτύου Συνδέσμων Βιομηχανιών-Βιοτεχνιών των 5 νομών, επισκέφτηκαν τη Χαρτοποιία Κομοτηνής καθηγητές και ερευνητές του πανεπιστημίου στα πλαίσια της γνωριμίας εκπροσώπων των σχολών με τις παραγωγικές επιχειρήσεις της...

Διαβάστε Περισσότερα

Ο Δευθύνων Σύμβουλος της Χαρτοποιίας Κομοτηνής κ. Πάρης Γραβουνιώτης συμμετείχε με ομιλία του στο συνέδρειο Climate Crisis Conference περί των προκλήσεων της κλιματικής αλλαγής και της ενεργειακής μετάβασης.

Το βίντεο της ομιλίας του παρατίθεται παρακάτω:...

Διαβάστε Περισσότερα

Την πρώτη του Φλεβάρη ημέρα Τρίτη ο Δευθύνων Σύμβουλος της Χαρτοποιίας Κομοτηνής κ. Πάρης Γραβουνιώτης θα συμμετάσχει με ομιλία του στο συνέδρειο Climate Crisis Conference περί των προκλήσεων της κλιματικής αλλαγής και της ενεργειακής μετάβασης.

Περισσότερες...

Διαβάστε Περισσότερα

Σελίδες

Εγγραφή στο Νέα
 • ELINA Χαρτοποιία Κομοτηνής
 • Τηλέφωνο: 25310 82216/18
 • Φαξ: 25310 82217
 • E-mail: info@komotinipaper.gr
 • 69 100 Κομοτηνή
 • ΒΙ.ΠΕ. Κομοτηνής - ΤΘ 57 (χάρτης)

ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΕΙΤΕ