• ΕΦΑΡΜΟΣΜΕΝΗ ΒΙΩΣΙΜΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ
  Είμαστε δεσμευμένοι στην επιχειρηματική ανταγωνιστικότητα με συνέπεια στο περιβάλλον. Η Χαρτοποιία Κομοτηνής έχει επιτύχει χρήση ύδατος στο ελάχιστο των Ευρωπαϊκών Βέλτιστων Διαθέσιμων Τεχνικών, έχει ελαχιστοποιήσει τις εκπομπές αερίων θερμοκηπίου, μειώνει συστηματικά την κατανάλωση ενέργειας και επενδύει σε ΑΠΕ.
 • ΔΙΑΡΚΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗ ΕΞΕΛΙΞΗ
  Με κορμό τη χαρτοποιητική δραστηριότητα η Χαρτοποιία Κομοτηνής επεξεργάζεται και υλοποιεί επιχειρηματικά σχέδια που ενισχύουν τη βιωσιμότητα του ομίλου και δημιουργούν εφαλτήρια ανάπτυξης και βελτίωσης. Η εταιρεία δραστηριοποιείται στον τουριστικό τομέα, τη διαχείριση ακινήτων και την εμπορία βιομάζας.
 • ΕΞΑΓΩΓΙΚΟΣ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΣ
  Με επίκεντρο τη Θράκη η Χαρτοποιία Κομοτηνής εξάγει και δραστηριοποιείται με δικό της ανθρώπινο δυναμικό και εγκαταστάσεις σε όλη τη ΝΑ Ευρώπη. Έως και 50% του τζίρου της έχει εξωστρεφή χαρακτήρα συνεισφέροντας θετικά στο εμπορικό ισοζύγιο της χώρας εξασφαλίζοντας την απασχόληση.

"Εδώ και 35 χρόνια παράγουμε ποιοτικά προϊόντα με αφοσίωση στις ανάγκες του κάθε μας πελάτη. Οι πυλώνες μας είναι η εξυπηρέτηση, η ευελιξία και η αμεσότητά μας"

Η Εταιρεία

Η Χαρτοποιία Κομοτηνής ιδρύθηκε το 1979 και είναι κάτοχος της εμπορικής ονομασίας Elina. Είναι μία παραγωγική και εξαγωγική επιχείρηση εγκατεστημένη στην ΒΙ.ΠΕ. Κομοτηνής, στο νομό Ροδόπης της Θράκης. Από αυτή τη στρατηγική θέση, εξάγει από τα μέσα του 1980 μεταξύ άλλων στην Τουρκία, Βουλγαρία, Κύπρο και Ρουμανία. Από το 2007 έχει επικεντρωθεί στην παραγωγή χάρτου τύπου tissue σε ημιέτοιμους βιομηχανικούς ρολούς που προμηθεύει σε βιοτεχνίες επεξεργασίας και τελικής διάθεσης των καταναλωτικών προϊόντων.

ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ

ΕΥΕΛΙΞΙΑ

ΑΜΕΣΟΤΗΤΑ

JUMBO ROLLS

Είμαστε εταιρεία εξειδικευμένη στην παραγωγή και εμπορία ημιέτοιμων
ρολών χαρτιού υγιεινής (tissue jumbo rolls ή tissue parent reels) και μόνο.
Πάντα συνεργάτες σας, ποτέ ανταγωνιστές σας!

ΝΕΑ

Παρουσία του υπουργού Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής κ. Γιάννη Μανιάτη ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία η 5η τελετή απονομής των Ευρωπαϊκών Βραβείων Επιχειρήσεων για το Περιβάλλον και η 1η τελετή απονομής των Ελληνικών Βραβείων για το Περιβάλλον.

Στην κατηγορία προϊόντος και υπηρεσιών, το βραβείο κατέκτησε η Τράπεζα Πειραιώς, ενώ το πρώτο Ευρωπαϊκό Βραβείο Διεργασίας...

Βραβεύτηκε η Χαρτοποιία Κομοτηνής στην απονομή των Βραβείων ΟΙΚΟΠΟΛΙΣ 2012 στη Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών του Ιδρύματος Ωνάση την Τρίτη 5 Ιουνίου, την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος.

Η Χαρτοποιία Κομοτηνής διεκδίκησε και της απονεμήθηκε το Βραβείο Οικόπολις Περιβαλλοντικής Επένδυσης για την εγκατάσταση πρωτοποριακού βιομηχανικού λέβητα βιομάζας τον οποίο ανέπτυξε με ελληνικά λεβητοποιεία...

 • ELINA Χαρτοποιία Κομοτηνής
 • Τηλέφωνο: 25310 82216/18
 • Φαξ: 25310 82217
 • E-mail: info@komotinipaper.gr
 • 69 100 Κομοτηνή
 • ΒΙ.ΠΕ. Κομοτηνής - ΤΘ 57 (χάρτης)

ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΕΙΤΕ