• UYGULAMALI SÜRDÜRÜLEBİLİR GELİŞİM
    Kendimizi çevreyi koruma ile paralel olarak iş rekabetine adadık. Komotini Kağıt İmalat, su kullanımını Avrupa’nın En İyi Uygulanabilir Teknoloji standartlarında en azına indirmiş durumdadır. Yenilenebilir enerji kaynaklarına yaptığı yatırımın yanı sıra sistematik olarak sera gazı yayılımlarını ve enerji tüketimini azaltmıştır.
  • SÜREKLİ İŞ GELİŞİMİ
    Komotini Kağıt İmalat, kağıt yapımına uzmanlaşmasının yanında grubun sürdürülebilirliğini artıran ve gelişim ve ilerleme için sıçrama tahtaları yaratan iş planlarını oluşturur. Şirket, turizm, emlak ve biyo-kütle ticareti alanlarında çalışmaktadır.
  • İHRACAT ODAKLI
    Güney Doğu Avrupa'daki stratejik konumu sayesinde Komotini Kağıt İmalat, Balkanlar ve Orta Doğu'da kendi personeli ve işletmeleri ile faaliyet göstermektedir. Cirosunun %50'ye kadarı dış pazara dönüktür ve bu da şirketin nakit akışına ve ticari esnekliğine katkıda bulunur.

Πιστοποιητικό ISEGA

Αγαπητοί πελάτες,

Η εταιρία μας έχει την τιμή να σας ανακοινώσει την πιστοποίηση των προϊόντων της από το ανεξάρτητο ινστιτούτο εμπειρογνωμόνων ISEGA, το οποίο εδρεύει στην ASCHAFFENBURG ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ.

Για περισσότερα από 50 χρόνια, η ISEGA είναι διεθνώς επιτυχημένη ως δωρεάν, ανεξάρτητο ινστιτούτο δοκιμών και πιστοποίησης για τη βιομηχανία και το εμπόριο στον κλάδο

  • Πολτού, χαρτιού και χαρτονιού
  • Πλαστικού
  • Συσκευασιών και εμπορευμάτων
  • Χρωμάτων, λακών, βοηθητικών υλικών και άλλων χημικών πρώτων υλών

στους τομείς της χημικής και φυσικής ανάλυσης, της μικροβιολογίας, της οικολογίας, της αποστείρωσης, της αξιολόγησης της παραγωγής και της πιστοποίησης προϊόντων.

Το 1990, η γκάμα προϊόντων της ISEGA διευρύνθηκε επιτυχώς ώστε να περιλαμβάνει δοκιμές και πιστοποίηση των εννοιών διαχείρισης της υγιεινής από τους κατασκευαστές συσκευασιών. Η ανάλυση διεξάγεται σύμφωνα με τους γενικά αποδεκτούς κανόνες τεχνολογίας σύμφωνα με τους εθνικούς και διεθνείς κανονισμούς. Το υψηλό επίπεδο ποιότητας επιβεβαιώθηκε για πρώτη φορά από το DACH το 1996 με τη διαπίστευση σύμφωνα με το πρότυπο EN 45011 και στη συνέχεια συνεχίστηκε σύμφωνα με το πρότυπο EN ISO 17025.

Η ΧΑΡΤΟΠΟΙΙΑ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ ΑΒΕΕ, με μια ισχυρή παρουσία εδώ και 41 χρόνια, έχει ως μέλημα να αξιοποιεί συνεχώς την εμπειρία της και να βρίσκεται κοντά στις σύγχρονες εξελίξεις για να προσφέρει την καλύτερη ποιότητα στα προϊόντα της με την βέλτιστη εξυπηρέτηση για την ικανοποίηση των αναγκών των πελατών της. Έχοντας πελατοκεντρική στρατηγική δημιουργεί στέρεες συνεργασίες με στόχο την προσφορά υψηλής ποιότητας προϊόντων ως τον τελευταίο καταναλωτή.

Η συγκεκριμένη πιστοποίηση της εταιρίας μας επιβεβαιώνει τις προσπάθειες της για την εναρμόνιση της παραγωγικής διαδικασίας με τους πιο, πλέον, ασφαλείς τρόπους για την προστασία του περιβάλλοντος αφενός αλλά και των καταναλωτών αφετέρου. Αυτό επιτυγχάνεται με την χρησιμοποίηση λιγότερων χημικών κατά την χαρτοποίηση και χημικών που είναι πιστοποιημένα από διεθνείς οργανισμούς. Παράγοντας ασφαλή για την υγεία προϊόντα και φιλικά προς το περιβάλλον σας παρέχουμε προστιθέμενη αξία για το τελικό προϊόν σας.

Ήδη αρκετές ευρωπαϊκές εταιρίες κυκλοφορούν προϊόντα δίνοντας έμφαση στον οικολογικό προσανατολισμό. Πιστεύουμε πως είναι καθήκον όλων μας να προσανατολιζόμαστε στην προστασία του περιβάλλοντος με στόχο ένα καλύτερο μέλλον. Η συγκεκριμένη πιστοποίηση σε συνδυασμό με την πιστοποίηση FSC (διασφάλιση ότι η ξυλεία των πρώτων υλών μας προέρχεται από δασικές εκτάσεις υπεύθυνης διαχείρισης) βεβαιώνει αυτόν τον προσανατολισμό μας. Έτσι είσαστε σίγουροι ότι το προϊόν που αγοράζετε από την ΧΑΡΤΟΠΟΙΙΑ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ ΑΒΕΕ πρόκειται για προϊόν ασφαλές για χρήση και επαφή με τον άνθρωπο.

Το πιστοποιητικό της εταιρείας είναι διαθέσιμο στο τέλος του παρόντος ως συνημμένο αρχείο.

Δεκέμβριος 2019

Συνημμένα Αρχεία: 
  • ELINA Komotini Paper Mill
  • Phone: 25310 82216/18
  • Fax: 25310 82217
  • E-mail: info@komotinipaper.gr
  • 69 100 Komotini
  • Industrial Area Komotini - PO 57 (map)

BIZI NEREDE BULABILIRSINIZ