• ΕΦΑΡΜΟΣΜΕΝΗ ΒΙΩΣΙΜΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ
  Είμαστε δεσμευμένοι στην επιχειρηματική ανταγωνιστικότητα με συνέπεια στο περιβάλλον. Η Χαρτοποιία Κομοτηνής έχει επιτύχει χρήση ύδατος στο ελάχιστο των Ευρωπαϊκών Βέλτιστων Διαθέσιμων Τεχνικών, έχει ελαχιστοποιήσει τις εκπομπές αερίων θερμοκηπίου, μειώνει συστηματικά την κατανάλωση ενέργειας και επενδύει σε ΑΠΕ.
 • ΔΙΑΡΚΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗ ΕΞΕΛΙΞΗ
  Με κορμό τη χαρτοποιητική δραστηριότητα η Χαρτοποιία Κομοτηνής επεξεργάζεται και υλοποιεί επιχειρηματικά σχέδια που ενισχύουν τη βιωσιμότητα του ομίλου και δημιουργούν εφαλτήρια ανάπτυξης και βελτίωσης. Η εταιρεία δραστηριοποιείται στον τουριστικό τομέα, τη διαχείριση ακινήτων και την εμπορία βιομάζας.
 • Επιδότηση Τόκων Υφιστάµενων Δανείων ΜΜΕ πληττόµενων από τα µέτρα για την αντιµετώπιση της πανδηµίας COVID-19

Πιστοποιητικό ISEGA

Αγαπητοί πελάτες,

Η εταιρία μας έχει την τιμή να σας ανακοινώσει την πιστοποίηση των προϊόντων της από το ανεξάρτητο ινστιτούτο εμπειρογνωμόνων ISEGA, το οποίο εδρεύει στην ASCHAFFENBURG ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ.

Για περισσότερα από 50 χρόνια, η ISEGA είναι διεθνώς επιτυχημένη ως δωρεάν, ανεξάρτητο ινστιτούτο δοκιμών και πιστοποίησης για τη βιομηχανία και το εμπόριο στον κλάδο

 • Πολτού, χαρτιού και χαρτονιού
 • Πλαστικού
 • Συσκευασιών και εμπορευμάτων
 • Χρωμάτων, λακών, βοηθητικών υλικών και άλλων χημικών πρώτων υλών

στους τομείς της χημικής και φυσικής ανάλυσης, της μικροβιολογίας, της οικολογίας, της αποστείρωσης, της αξιολόγησης της παραγωγής και της πιστοποίησης προϊόντων.

Το 1990, η γκάμα προϊόντων της ISEGA διευρύνθηκε επιτυχώς ώστε να περιλαμβάνει δοκιμές και πιστοποίηση των εννοιών διαχείρισης της υγιεινής από τους κατασκευαστές συσκευασιών. Η ανάλυση διεξάγεται σύμφωνα με τους γενικά αποδεκτούς κανόνες τεχνολογίας σύμφωνα με τους εθνικούς και διεθνείς κανονισμούς. Το υψηλό επίπεδο ποιότητας επιβεβαιώθηκε για πρώτη φορά από το DACH το 1996 με τη διαπίστευση σύμφωνα με το πρότυπο EN 45011 και στη συνέχεια συνεχίστηκε σύμφωνα με το πρότυπο EN ISO 17025.

Η ΧΑΡΤΟΠΟΙΙΑ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ ΑΒΕΕ, με μια ισχυρή παρουσία εδώ και 41 χρόνια, έχει ως μέλημα να αξιοποιεί συνεχώς την εμπειρία της και να βρίσκεται κοντά στις σύγχρονες εξελίξεις για να προσφέρει την καλύτερη ποιότητα στα προϊόντα της με την βέλτιστη εξυπηρέτηση για την ικανοποίηση των αναγκών των πελατών της. Έχοντας πελατοκεντρική στρατηγική δημιουργεί στέρεες συνεργασίες με στόχο την προσφορά υψηλής ποιότητας προϊόντων ως τον τελευταίο καταναλωτή.

Η συγκεκριμένη πιστοποίηση της εταιρίας μας επιβεβαιώνει τις προσπάθειες της για την εναρμόνιση της παραγωγικής διαδικασίας με τους πιο, πλέον, ασφαλείς τρόπους για την προστασία του περιβάλλοντος αφενός αλλά και των καταναλωτών αφετέρου. Αυτό επιτυγχάνεται με την χρησιμοποίηση λιγότερων χημικών κατά την χαρτοποίηση και χημικών που είναι πιστοποιημένα από διεθνείς οργανισμούς. Παράγοντας ασφαλή για την υγεία προϊόντα και φιλικά προς το περιβάλλον σας παρέχουμε προστιθέμενη αξία για το τελικό προϊόν σας.

Ήδη αρκετές ευρωπαϊκές εταιρίες κυκλοφορούν προϊόντα δίνοντας έμφαση στον οικολογικό προσανατολισμό. Πιστεύουμε πως είναι καθήκον όλων μας να προσανατολιζόμαστε στην προστασία του περιβάλλοντος με στόχο ένα καλύτερο μέλλον. Η συγκεκριμένη πιστοποίηση σε συνδυασμό με την πιστοποίηση FSC (διασφάλιση ότι η ξυλεία των πρώτων υλών μας προέρχεται από δασικές εκτάσεις υπεύθυνης διαχείρισης) βεβαιώνει αυτόν τον προσανατολισμό μας. Έτσι είσαστε σίγουροι ότι το προϊόν που αγοράζετε από την ΧΑΡΤΟΠΟΙΙΑ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ ΑΒΕΕ πρόκειται για προϊόν ασφαλές για χρήση και επαφή με τον άνθρωπο.

Το πιστοποιητικό της εταιρείας είναι διαθέσιμο στο τέλος του παρόντος ως συνημμένο αρχείο.

Δεκέμβριος 2019

Συνημμένα Αρχεία: 
 • ELINA Χαρτοποιία Κομοτηνής
 • Τηλέφωνο: 25310 82216/18
 • Φαξ: 25310 82217
 • E-mail: info@komotinipaper.gr
 • 69 100 Κομοτηνή
 • ΒΙ.ΠΕ. Κομοτηνής - ΤΘ 57 (χάρτης)

ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΕΙΤΕ